— Kort om os —

Om Kørekort Kolding

Og få mere at vide

— vision & mission —

Med glæde kommer tryghed, og med tryghed kommer sikkerhed!

Hos Kørekort Kolding behøver undervisningen ikke at være kedelig og tør. Hos vores kørelærer får du individuelt tilpasset dialogundervisning kombineret med online teori til forberedelse inden teoriundervisning – alt sammen med fokus på dig.

Med en handlingsplan for din undervisning har du selv mulighed for indflydelse, og når du har været gennem de obligatoriske krav og evaluerende prøver, vil det altid være en fælles beslutning mellem dig og din kørelærer i Kolding, hvornår du skal til prøve.

Vores vision og mission
1. Med glæde kommer tryghed, og med tryghed kommer sikkerhed.
2. Sikkerhed giver bare BEDRE BILISTER.
3. Glæden ved at tage køreuddannelse er vigtig!
4. Kørekort Kolding tror på glæde i Kolding.

Har du brug for mere information eller har du spørgsmål til vores kørerlærer, er du velkommen til at kontakte Kørekort Kolding på (+45) 42 40 22 02  eller skrive på info@korekortkolding.dk

— Vil du vide mere? —

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Kørekort Kolding, hvis du har generelle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores teoritimer, køretimer, holdstart m.m. Vi står klar til at hjælpe dig.

For yderligere informationer

— Kørekort kolding —

Jane Rasmussen

Kørelæreren bag Kørekort Kolding er Jane Rasmussen – og hun har det i blodet som datter af en nu pensioneret kørelærer Rita Rasmussen fra Rita’s Køreskole i Kolding.

Jane er vokset op mere eller mindre på bagsædet af sin mors skolevogn, og hun kunne det meste af færdselsloven, før hun kunne tælle til 100!

Jane har haft Kørekort Kolding siden januar 2013, hvor hun har dygtige kørelærer ansat.

Profil billede KK