— Kort om os —

Om Kørekort Kolding

Og få mere at vide

— vision & mission —

Med glæde kommer tryghed, og med tryghed kommer sikkerhed!

Hos Kørekort Kolding behøver undervisningen ikke at være kedelig og tør, og du får en individuelt tilpasset dialogundervisning kombineret med online teori til forberedelse inden din teoriundervisning – alt sammen med fokus på dig.

Med en handlingsplan for din undervisning har du selv mulighed for indflydelse, og når du har været gennem de obligatoriske krav og evaluerende prøver, vil det altid være en fælles beslutning mellem dig og kørelæreren, hvornår du skal til prøve.

Vores vision og mission
1. Med glæde kommer tryghed, og med tryghed kommer sikkerhed.
2. Sikkerhed giver bare BEDRE BILISTER.
3. Glæden ved at tage køreuddannelse er vigtig!
4. Kørekort Kolding tror på glæde i Kolding.

— Vil du vide mere? —

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Kørekort Kolding, hvis du har generelle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores teoritimer, køretimer, holdstart m.m. Vi står klar til at hjælpe dig.

For yderligere informationer

— Kørekort kolding —

Jane Rasmussen

Kørelæreren bag Kørekort Kolding er Jane Rasmussen – og hun har det i blodet som datter af nu pensioneret kørelærer Rita Rasmussen fra Rita’s Køreskole i Kolding.

Jane er vokset op mere eller mindre på bagsædet af sin mors skolevogn, og hun kunne det meste af færdselsloven, før hun kunne tælle til 100!

Jane har haft Kørekort Kolding siden januar 2014, hvor hun er kørerlærer sammen med 4 andre dygtige lærere, som du kan læse mere om nedenfor. 

Vores dygtige kørelærere

Kørekort Koldings kørelærere har mange års erfaring i trafikken og har sammenlagt undervist mere end 18.000 køreelever.
Hos Kørekort Kolding fungerer de 3 dygtige kørelærere som trafikpædagoger.

— Line Horup Andersen —

Line har været kørelærer i 18 år, og hun er en inkarneret trafikpædagog med en god aarhusiansk humor. Line deler gerne ud af sin store viden.

— JOHN HANSEN —

John har været kørelærer i 7 år, og han passer rigtig godt på sin bil – Johns bil er altid flot, skinnende og ren! John har altid smil på læben og er i godt humør.

— JANE RASMUSSEN —

Jane har været kørelærer i 8 år, og hun er ejer af køreskolen og tager sig også af alt det, der ikke har med undervisningen af gøre. Jane elsker at arbejde som kørelærer.