— Kørekort kolding —

Kørekort til Automatgear

Kørekort Kolding tilbyder kørekort til automatgear. Ta’ din køreuddannelse til kategori B i vores bil med automatgear!
Langt de fleste biler produceres med automatgear. Gå fremtiden i møde og ta’ automatgear kørekort hos Kørekort Kolding.

Og få mere at vide

— Kørekort kolding —

Ta' kørekort til automatgear

Ganske få køreskoler tilbyder en køreuddannelse til kategori B i en bil med automatgear, men hos Kørekort Kolding er dette muligt!

Alle har fokus på miljøet, og fremtidens biler (el, hybrid m.m.) vil blive produceret med automatgear, så derfor er det vigtigt at kunne køre bil med automatgear. Allerede i dag bliver hovedparten af alle biler, der sælges, solgt med automatgear – så hvorfor ikke bare være fremtidsorienteret og tage kørekort til en bil med automatgear!

Kørekort Kolding - din køreskole

— Nemmere at køre —

Det er nemmere at følge med i trafikken, fordi man ikke skal tænke over sine gearskift.

— mere ro på —

Der er mere ro på under den praktiske undervisning med automatgear.

— fokus på miljøet —

Fremtidens biler, der har fokus på miljøet, vil blive produceret med automatgear.

— Cooper Countryman —

Vores vogn med automatgear er den smarte, orange Mini Cooper Countryman.

— Automatgear —

Fordele ved automatgear

Der er mange fordele ved at tage kørekort til en bil med automatgear. Du vil opleve at du har nemmere ved det, da du vil ikke være udsat for situationer, hvor du skal bruge koblingen. Mange oplever ofte dette som én af de største udfordringer ved at betjene en bil.

Du vil opleve, at det er nemmere at følge med i trafikken, fordi du ikke hele tiden skal tænke over dine gearskift. Alt i alt er der meget mere ro på under den praktiske undervisning end i undervisningen med manuel gear. Vi har tid til at tale om situationerne i trafikken samt de forskellige love, vi bliver mødt af på vejene.

Bemærk: Du skal dog vide, at tager du kørekort i en bil med automatgear, må du ikke køre bil med manuel gear. Når du består din praktiske prøve, vil der i dit kørekort blive påskrevet en kode kaldet kode 78, som henviser til, at du kun må være fører af en bil med automatgear.

Hvis du efterfølgende får behov for at køre bil med manuel gear, er dette stadig muligt. Du kan kontakte Kørekort Kolding, og vi kan hjælpe dig med brugen af manuel gear ved, at du tager et par køretimer i en skolevogn med manuel gear. Når du føler dig klar, skal du til en praktisk prøve, og efter du har bestået den praktiske prøve, vil kode 78 blive fjernet fra dit kørekort.

Har du brug for mere information eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Kørekort Kolding på (+45) 42 40 22 02  eller skrive på info@korekortkolding.dk.

Mini Cooper Kørekort Kolding

— Vil du vide mere? —

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Kørekort Kolding, hvis du har generelle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores teoritimer, køretimer, holdstart m.m. Vi står klar til at hjælpe dig.

For yderligere informationer